'Simplicity is the ultimate sophistication' - Leonardo da Vinci

Wij geloven in eenvoud, onze benadering is conceptueel. Wij gaan bij onze aanpak uit van de bestaande structuur van uw organisatie. Door deze pragmatische- en gestructureerde aanpak houdt u overzicht, realiseert u snel resultaat en houdt u kosten onder controle. Onderstaand zijn de verschillende fasen van onze methodiek in hoofdlijnen weergegeven:

 

SASconsult benadering

De benadering van SASconsult is gericht op interactieve communicatie tijdens de zes projectfasen. In de eerste fase van bijvoorbeeld een ISAE 3402 implementatie analyseren wij de impact en stellen wij een gedetailleerde planning op. In de tweede fase wordt de administratieve organisatie of een handboek beschreven. De implementatie van de verbeterde processen en beheersmaatregelen doen wij in fase drie. Deze fase wordt afgesloten met een pre-audit of readiness assessment, waardoor wij eventuele issues vroegtijdig signaleren. In fase vijf bieden wij een oplossing voor mogelijke issues en in de laatste fase wordt de audit uitgevoerd door een auditor van één van onze groepsmaatschappijen of uw eigen accountant.

Leest u vooral ook de business cases op onze website, hierin beschrijven onze klanten waarom onze aanpak zo effectief is. drs. Emile ten Hoor RA (06 - 26 736 001) van ons kantoor legt u graag uit wat de toegevoegde waarde voor uw organisatie kan zijn.

Contact